آيا با خواص باور نكردني شيره انگور براي درمان بيماري ها آشنا هستيد

۱ بازديد

شيره انگور اصل آب انگور شيرين و گوارايي است كه براي غليظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه هاي مواد غذايي سالم يا در بخش غذاهاي طبيعي در سوپرماركت ها يافت مي شوند. اما شيره انگور خانگي هرگز در فروشگاه ها يافت نخواهد شد و اين يعني شما بايد به دنبال نوع ارگانيك و خانگي آن بگرديد!

 

همانطور كه از نام آن پيداست حاوي مقدار زيادي قند است. اما قند طبيعي كه در صورت اعتدال در مصرف براي تمام اندام هاي بدن مفيد و كمك كننده است.

آنها براي پخت بسيار خوب هستند زيرا بدون افزودن كالري اضافي به محصولات پخته شده رطوبت مي بخشند. آنها همچنين طعم فوق العاده اي را براي نان، كلوچه، پنكيك، كلوچه، كيك، پاي و حتي بستني ايجاد مي كنند.

مزاياي شيره انگور اصل شامل توانايي آن در جلوگيري از پوسيدگي دندان و ارتقاي سلامت دندان است. شيره انگور اصل چه فايده ديگري دارد؟

كلمه ملاس از كلمه عربي به معناي شربت يا عسل گرفته شده است. اين ماده شيرين در ابتدا از جوشاندن انگور براي استخراج آب آن توليد مي شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نيشكر، ذرت يا ساير گياهان نيز تهيه مي شود.

شيره انگور اصل از ديرباز به عنوان يك درمان طبيعي براي مشكلات گوارشي در نظر گرفته شده است. محتواي قند زياد آن را به يك منبع عالي انرژي تبديل مي كند. علاوه بر اين، شيره انگور اصل حاوي آنتي اكسيدان هايي است كه با راديكال هاي آزاد مبارزه كرده و التهاب را كاهش مي دهد.

 

فوايد شيره انگور ملاير

 

 

1. مبارزه با پوسيدگي دندان ها با شيره انگور خانگي

 

يك مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادي كه شيره انگور اصل مي نوشند نسبت به افرادي كه اين محصول را مصرف نمي كنند حفره هاي كمتري دارند.

 

اين به اين دليل است كه شيره انگور اصل حاوي پلي فنول است كه به تقويت دندان در برابر باكتري ها و اسيدها كمك مي كند. همچنين به حفظ سلامت لثه ها كمك مي كند.

 

2. ارتقاء سلامت دهان و دندان

 

شيره انگور اصل را مي توان به عنوان بخشي از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده كرد. از آنجايي كه حاوي خواص ضد باكتريايي است، مي توانيد پس از خوردن غذاهاي چسبناك مانند آب نبات يا آدامس از آن براي پاكسازي دهان خود استفاده كنيد. قبل از استفاده از شيره انگور اصل بايد دندان هاي خود را  مسواك بزنيد.

 

3. كاهش التهاب با شيره انگور مرغوب

 

شيره انگور اصل حاوي فلاونوئيدها است كه به عنوان عوامل ضد التهابي قوي عمل مي كنند. اين تركيبات از توليد مواد شيميايي التهابي به نام پروستاگلاندين ها جلوگيري مي كنند. پروستاگلاندين ها زماني كه در داخل بدن جمع مي شوند باعث درد و تورم مي شوند.

 

 

4. افزايش سطح انرژي با شيره انگور سياه

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مقدار زيادي كربوهيدرات است، انرژي سريعي را ايجاد مي كند. يك قاشق غذاخوري شيره انگور خانگي حدود 100 كالري دارد. طبيعتا با مصرف شيره انگور عسلي ملاير متوجه افزايش انرژي و نشاط خود خواهيد شد. براي خريد شيره انگور درجه يك روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

5. از بيماري قلبي جلوگيري كنيد

 

شيره انگور اصل ممكن است از بيماري قلبي محافظت كند زيرا حاوي رسوراترول است، تركيبي كه سطح كلسترول را كاهش مي دهد. رسوراترول همچنين فشار خون را كاهش مي دهد و فعاليت آنزيم هاي تجزيه كننده چربي ها در كبد را افزايش مي دهد.

 

6. بهبود هضم با شيره ملايري

 

شيره انگور اصل هضم را بهبود مي بخشد زيرا حاوي پكتين است، فيبر محلول كه در آب حل مي شود. پكتين به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل مي شود و دفع آنها را آسان تر مي كند.

 

7. درمان ديابت با شيره انگور

 

شيره انگور اصل منبعي غني از فيبر غذايي است. فيبر براي حفظ سطح طبيعي گلوكز خون مهم است.

 

 

8. كمك به كاهش وزن

 

شيره انگور اصل كالري كمي دارد اما مواد مغذي بالايي دارد. اين يكي از بهترين منابع پتاسيم موجود است. پتاسيم به تنظيم تعادل مايعات و عملكرد عضلات كمك مي كند.

 

 

9. محافظت در برابر سرطان با شيره انگور اصل

 

يكي از جنبه هاي مفيد شيره انگور ملاير، قدرت آنتي اكسيداني آن است. آنتي اكسيدان ها مواد مضري مانند مواد سرطان زا و راديكال هاي آزاد را خنثي مي كنند. راديكال‌هاي آزاد به سلول‌ها آسيب مي‌رسانند و به توسعه سرطان كمك مي‌كنند. شيره انگور اصل حاوي كوئرستين است، نوعي آنتي اكسيدان كه از DNA در برابر آسيب اكسيداتيو محافظت مي كند.

 

10. بهبود عملكرد مغز با شيره انگور درجه يك

 

يكي از سالم ترين كاربردهاي شيره انگور اصل به عنوان غذاي مغز است. مطالعات نشان مي دهد كه شيره انگور اصل حافظه و تمركز را تقويت مي كند. اين احتمالاً به دليل وجود ويتامين B6 است كه براي رشد سلول هاي عصبي ضروري است.

 

چگونه شيره انگور اصل را نگهداري كنيم؟

 

شيره انگور اصل را در ظرف دربسته در دماي اتاق و دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري كنيد. اگر آن را در يخچال نگهداري مي كنيد، حتما قبل از مصرف آن را به دماي اتاق برگردانيد.

 

شيره انگور اصل را از كجا بخريم؟

 

شيره انگور اصل را مي توانيد در فروشگاه هاي طبيعي و خرده فروشي هاي آنلاين پيدا كنيد. با اين حال، اگر مي خواهيد مطمئن شويد كه شيره انگور اصل واقعي دريافت مي كنيد، قيمت شيره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هايي كه توليد خانگي و بكر دارند جويا شويد. بدون شك بهترين شيره انگور ايران در ملاير توليد مي شود.

 

 

چه چيز ديگري بايد در مورد شيره انگور اصل بدانم؟

 

شيره انگور اصل را بايد در ظرف دربسته در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. مطمئن شويد كه آن را براي مدت طولاني منجمد نكنيد، زيرا اين كار مقداري از ارزش غذايي آن را از بين مي برد.

 

به جاي شيره انگور اصل از چي استفاده كنم؟

 

اگر شيره انگور اصل دوست نداريد، به جاي آن از عسل استفاده كنيد. عسل يك جايگزين عالي براي شكر سفره در هنگام پخت است. حتي مي توانيد كمي شيره انگور اصل به عسل خود اضافه كنيد تا شيريني بيشتري به آن ببخشيد.

 

فوايد شيره انگور اصل بي پايان است. سعي كنيد آن را به دستور العمل هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد تا از تمام اين فوايد شگفت انگيز بهره مند شويد.

 

آيا شيره انگور اصل براي شما مفيد است؟

 

بله، شيره انگور اصل بسيار سالم است. مملو از آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. اما چيزي كه آن را بسيار خاص مي كند اين است كه چقدر همه كاره است.

 

 

چگونه شيره انگور اصل را در خانه درست كنيم؟

 

تهيه شيره انگور اصل آسان است. تنها چيزي كه نياز داريد انگور تازه (ترجيحا ارگانيك)، آب و زمان است. در اينجا چگونه است:

 

  1. انگورها را كاملا بشوييد. ساقه، برگ يا دانه را برداريد.
  2. انگورها را در يك كاسه بزرگ بريزيد. روي آنها را با آب سرد بپوشانيد و بگذاريد يك شب خيس بخورند.

 

  1. آب اضافي را تخليه كنيد.

 

  1. انگورها را به مخلوط كن منتقل كنيد. مخلوط كنيد تا يكدست شود.
  2. مخلوط را با پارچه پنير يا صافي مشبك صاف كنيد. مواد جامد را دور بريزيد.

 

  1. آب صاف شده را در يك قابلمه بريزيد. 1 فنجان آب به تابه اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت متوسط ??به جوش بياوريد. حرارت را كم كرده و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد.

 

  1. اجازه دهيد مخلوط كاملا خنك شود.
  2. شيره انگور اصل خنك شده را در يك ظرف شيشه اي مات نگهداري كنيد. آن را تا 2 ماه در يخچال قرار دهيد.

 

  1. براي گرم كردن مجدد شيره انگور اصل كافي است آن را روي اجاق گاز گرم كنيد. يا مي توانيد آن را به مدت 10-15 ثانيه در مايكروويو قرار دهيد.

 

  • شيره انگور اصل قرن هاست كه براي درمان بيماري هاي مختلف استفاده مي شود.

 

شيره انگور اصل دقيقا  چه فوايدي ديگري دارد؟

 

  • شيره انگور اصل شربت غليظي است كه از انگور استخراج مي شود.
  • حاوي مقادير زيادي ويتامين C، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، روي، مس، منگنز و ساير مواد مغذي است.
  • شيره انگور اصل يك درمان طبيعي براي سرماخوردگي، سرفه، گلودرد و ساير بيماري هاي تنفسي است.
  • همچنين به جلوگيري از پوسيدگي دندان و تقويت استخوان ها كمك مي كند.

 

 

 

خواص درماني شيره انگور

 

شيره انگور اصل براي سلامتي بسيار مفيد است. در اينجا نه مورد از فوايد شيره انگور اصل آورده شده است. 1. به كاهش سطح كلسترول كمك مي كند. 2. گردش خون را بهبود مي بخشد. 3. التهاب را كاهش مي دهد. 4. به پيشگيري از سرطان كمك مي كند. 5. به بهبود هضم كمك مي كند. 6. به مبارزه با ديابت كمك مي كند. 7. از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي كند. 8. به كاهش وزن كمك مي كند. 9. به درمان سرماخوردگي و آنفولانزا كمك مي كند.

 

استخوان ها و دندان هاي قوي تر

 

شيره انگور اصل سرشار از كلسيم و ويتامين D است. كلسيم براي استحكام استخوان ها و دندان ها ضروري است. ويتامين D براي سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موي بهتر

 

حركات روده را تنظيم مي كند

 

شيره انگور اصل حاوي ماده طبيعي به نام پلي فنول است. اين تركيبات به محافظت در برابر راديكال هاي آزاد كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد مولكول هاي ناپايداري هستند كه به سلول ها و بافت ها آسيب مي رسانند. شيره انگور اصل به جلوگيري از آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد كمك مي كند. همچنين از سرطان محافظت مي كند زيرا التهاب را كاهش مي دهد. التهاب با بسياري از بيماري ها مانند بيماري قلبي، ديابت، آرتريت، بيماري آلزايمر و حتي سرطان مرتبط است. شيره انگور اصل همچنين به تنظيم حركات روده كمك مي كند. اين به اين دليل است كه حركت غذا در طول دستگاه گوارش را تحريك مي كند. پريستالسيس روده ها را در حركت نگه مي دارد و از يبوست جلوگيري مي كند.

 

.

نحوه كاشت درخت هلو

۰ بازديد

نحوه كاشت درخت هلو

درختان هلو، جزو درختان ميوه اي هستند كه به سرعت رشد مي كنند و در سن ? تا ? سالگي، ميوه مي دهند. با اين حال، بيشتر باغبانان ترجيح مي دهند كه درختان جوان و سالم را، از نهالستان ها يا مزارع كشاورزي خريداري كنند، تا اينكه بخواهند يك نهال كوچك و شكننده را به يك درخت زنده و بزرگ تبديل كنند.

به طور كلي، درختان جواني كه از نهالستان آلفا نهال يا مزارع كشاورزي تهيه مي شوند، طي ? تا ? سال ميوه مي دهند. باغداران علاوه بر يادگيري نحوه كاشت درخت هلو، بايد بدانند كه اين درخت ظريف، به شرايط خاصي احتياج دارد و مستعد ابتلا به انواع بيماري ها و آلودگي ها و حشرات خواهد بود.

اگر اين موارد به خوبي مورد توجه قرار گيرد و درخت به درستي كاشته و از آن در برابر شرايط محيطي به خوبي محافظت شود، هر ساله، ميوه هاي خوشمزه ي زيادي توليد خواهد كرد.

يك درخت جوان هلو خريداري كنيد:

يك درخت جوان هلو را از يك مزرعه يا مراكز باغباني، خريداري كنيد. مي توانيد درخت هلوي خود را از طريق كاشت بذر و يا هسته ي ميوه پرورش دهيد، اما اين كار بسيار وقت گير و دشوار خواهد بود. يك دانه هلو، حدود ? تا ? سال طول مي كشد تا به يك درخت بزرگ و بالغ براي ميوه دهي تبديل شود. اگر درخت خود را از مزرعه يا مراكز باغباني تهيه كنيد، تنها ? سال نياز است تا براي ميوه دهي صبر كنيد و نتيجه ي آن، بسيار قريب الوقوع خواهد بود.

هنگام خريد درخت، به دنبال يك درخت جوان، خفته و بدون برگ باشيد. اين درختان بهتر است بين پاييز و اوايل فصل بهار خريداري شوند. اگر درختي فعال و پر شاخ و برگ با برگ هاي سبز بكاريد، ممكن است فشار زيادي به درخت وارد شود و احتمال خراب شدن آن وجود دارد.

در مورد استفاده از دانه هلو، اطمينان حاصل كنيد كه از يك هلوي خوشمزه و آبدار تهيه شده است، تا ميوه هاي درخت شما نيز داراي ويژگي هاي “مادر خود” باشند (گرچه بايد به خاطر داشته باشيد كه هيچ تضميني براي وجود حتمي اين صفات در ميوه هاي جديد وجود ندارد) . بعد از پيدا كردن يك هلوي خوشمزه، هسته ي آن را جدا كرده و بگذاريد تا براي چند روز خشك شود. سپس دانه را باز كنيد و بذر آن را كه همانند يك بادام است، از پوسته ي خود خارج كنيد.

https://alphanahal.ir/peach-seedlings/

به آب و هوا دقت كنيد:

اگر در منطقه اي با آب و هواي سرد زندگي مي كنيد، نوع هلوي خود را با دقت انتخاب كنيد. با يك كارمند مزرعه يا مراكز باغباني محلي، درمورد اينكه چه نوع هلويي در منطقه شما به راحتي رشد مي كند، صحبت كنيد. در ايالات متحده آمريكا، هلو در مناطق ?-? به خوبي رشد مي كند؛ اما در مناطق ? و ? بهترين عملكرد را دارد. هلوي “فراست” (Frost) و “آوالون پرايد” (Avalon Pride)، دو نوع هلويي هستند كه مي توانند هواي سرد را تحمل كنند.

اگر به دنبال نوعي از درخت هلو با اندازه اي كوچك مي گرديد تا بتوانيد آن را داخل ايوان يا پاسيوي خود در گلدان پرورش دهيد، “Pix-Zee” و “Honey Babe” گزينه هاي خوبي هستند. ارتفاع آنها تنها به حدود ? فوت (?.? متر) خواهد رسيد.

سعي كنيد هلوي خود را در فصل بهار بكاريد:

بهترين زمان براي كاشت درخت هلو در فصل بهار، در حالي كه درخت هنوز خاموش است مي باشد. هيچگاه سعي نكنيد يك درخت هلوي فعال را در فصل تابستان به بستر خاك منتقل كنيد، زيرا اين امر ممكن است به درخت آسيب برساند.

منطقه اي مناسب پيدا كنيد:

منطقه مناسبي را براي كاشت درخت هلو خود انتخاب كنيد. هلو عاشق آفتاب است و به حداقل شش ساعت تابش مستقيم نور خورشيد در هر روز نياز دارد. درخت هلو همچنين گرما را بسيار دوست دارد؛ بنابراين كاشت آن در گرمترين مكان باغ (مانند كنار يك ديوار جنوبي كه گرماي خورشيد را منعكس كند) عالي خواهد بود.

 

براي كاشت درخت در باغ خود، به دنبال نقطه اي بگرديد كه داراي خاك خوب با زهكشي مناسب، ماسه اي و نسبتاً حاصلخيز باشد. براي داشتن جريان هواي مناسب (و كاهش خطر يخ زدگي) بهتر است در جاي مرتفعي باشد و همانطور كه در قسمت هاي بالا گفته شد، در بيشتر اوقات سال نيز نور مستقيم خورشيد را تأمين كند.

انواع درخت هلو ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند:

درخت‏هاي هلو انواع متنوعي دارند. به همين خاطر، در زمان كاشت درخت هلو، مي‏توان از انواع نهال‏ هاي مختلف موجود در بازار استفاده كرد. از جمله درخت‏هاي هلو ايراني و خارجي مي‏توان به موارد زير اشاره كرد:

هلو انجيري زودرس

هلوي سبز

هلو رد تاپ

هلو كاظمي

هلو سرخ

هلو انجيري زعفراني

نحوه احداث باغ هلو :

چون عمر هلو يا شليل نهايتآ ??سال مي‌باشد پس بنابراين نياز به يك نوع درخت پايه مثل گلابي يا سيب داريم كه من به شخصه گلابي را به سيب ترجيح مي‌دهم، چون قيمت گلابي هميشه بالاتر از سيب بوده وباروري بيشتري نيز دارد.

براي احداث ابتدا بايد زمين مورد نظر را تسطيح كرده وبه عمق 60 سانتيمتر شخم ميزنيم. پس ازشخم اقدام به زدن جوي‌هاي كوچك (جوي خربزه) با فاصله‌ي 4.5 تا 5 متر از يكديگرميكنيم (4.5 براي باغ‌هاي كوچك/5 براي باغ‌هاي بزرگ)

پس از زدن جوي ازيك سابسويلر (زيرشكن) يك تيغه به ارتفاع 1.20 تا 1.5 متري براي شكافتن داخل جوي‌ها استفاده مي ‌كنيم. با اين كار ديگراحتياج به كندن گودال بزرگ نداريم براي كاشت برداشتن 2 بيل خاك كافي است. سپس به فاصله 1.5 متراز يكديگر اقدام به كاشت مي كنيم.

هر سه درخت بايد 2 درخت اول هلو يا شليل و 1 درخت گلابي يا سيب باشد. در اين روش كاشت هم هزينه كندن گودال تقريبآ به 0 ميرسد هم درزمان صرفه جويي مي شود وهم رشد درخت فوق العاده مي شود با اين روش درخت هلو يا شليل مي تواند در يكسالگي به بار نوبر بنشيند.

اگر با روش قرق آبي آبياري مي كنيد درسال اول دراين باغ مي توانيد هر نوع محصول صيفي كه دلخواه تان است بكاريد كه اين كاربراي تقويت درخت نيز خيلي مفيد است. اما درسال دوم فقط مي توانيد اقدام به كاشت هندوانه كنيد، چون درسال دوم بخاطر شاخ وبرگ زياد درخت بر زمين سايه مي‌اندازد.

اگر قصد داريد اين باغ يا هرباغ ديگررا به صورت قطره‌اي آبياري كنيد براي اينكه از شر علف‌هاي هرز درامان باشيد، در پايين تنه هر درخت يك بطري نوشابه 1.5 ليتري را به صورت در باز و برعكس درعمق 20 تا 30 سانتيمتري قرار دهيد سپس ته بطري را بازكرده و قطره چكان لوله آبياري را درون آن قرار دهيد با اين كار چون آب به درون بطري و در عمق 20 تا 30 سانتيمتري ريخته مي‌شود بنابراين رشد علف‌هاي هرز به حداقل خود مي رسد.

فاصله كاشت درخت هلو چقدر است؟  نكاتي در مورد كاشت درخت هلو:

فاصله كاشت هلو؛  ابعاد از 7 تا 5 سانتي متر  اما برخي از كشاورزان بسته به وسعت باغ خود اين فاصله را كم يا زياد ميكنند. ساير نكات ضروري براي كاشت درخت هلو عبارتند از:

حتما درخت هلو را در خاكي با تهويه مناسب بكاريد.  حتما متوجه حركت هوا در سطح زمين شويد.

عنصر بعدي مقدار آب براي ماهيگيري آن است. هسته هاي هلو به آبياري زيادي نياز دارند پس حتما به ميزان آبياري بعد از كاشت درخت هلو توجه كنيد.

سومين شرط لازم براي كاشت درخت هلو، ميزان نور مورد نياز اين گياه است. درختان يا نهال هاي هلو به نور زيادي نياز دارند.

نحوه برداشت ميوه هلو :

روش صحيح چيدن ميوه بدين ترتيب است كه يك طرف قسمت دم ميوه بالا قرار مي گيرد و سپس پيچانده مي شود با اين شيوه به آساني و بدون ضربه و آسيب، ميوه از درخت جدا مي شود.

اگر ميوه به راحتي جدا نمي شود، با قرار دادن انگشت اشاره در مقابل شاخه اي كه ميوه از طريق دم به آن متصل است، همزمان با پيچاندن ميوه به راحتي و بدن اين كه شاخه حاصل ميوه بشكند از درخت جدا خواهد شد.

برداشت ميوه در ابتدا بدون نياز نردبان دو طرفه از بالاترين قسمتي كه با دست بتوان ميوه را چيد آغاز خواهد شد همزمان برداشت، شاخه سبك شده و بالا مي رود در نتيجه ميوه هايي كه بالاي شاخه اند قبل از اين كه از دسترس خارج شوند بايد برداشت گردند.

ميوه هاي كه در پايين شاخه قرار دارند بالا آمده و احتياجي به خم شدن براي چيدن آن ها نيست بنابراين بايد تمام ميوه هايي كه در بخش  كم ارتفاع درخت وجود دارند را با دست برداشت كرد و تا پايان برداشت ميوه در بخش مذكور از درخت، نردبان مستقر نخواهد شد.

سوراخ شدن پوست ميوه، ساييدگي ضربه و غيره به بافت ميوه آسيب مي رساند و ميوه ها را خراب مي كند . بنابراين برداشت و جابجا كردن صحيح و رعايت كيله نكات ذكر شده از ضايعات ميوه جلوگيري خواهد شد.

دروه رسيدن ميوه هلو و شليل بعد از بدست آوردن حجم و رنگ لازم خيلي زود طي مي شود و در شرايط عادي بعد از چند روز پس از برداشت به سرعت به مرحله رسيدن كامل مي رسند و عدم برداشت به موقع آن ها باعث تغيير رنگ و افت كيفي ميوه مي گردد.

اين ميوه ها داراي بافت نرم و آب زياد بوده و صدمه پذير مي باشند. بنابراين لازم است در چيدن آن ها نهايت مراقبت به عمل آيد. ميوه هاي هلو و شليل اكثرا بصورت تازه و به فاصله كمي پس از برداشت به بازار عرضه مي شوند.

البته بعضي از ارقام بر تازه خوري در صنايع تبديلي نيز مصرف مي شوند، مثل ارقامي كه براي تهيه انواع كمپوت و آبميوه كاربرد دارند. بنابراين شيوه چيدن ميوه هاو چگونگي آن ها از زمان برداشت تا مصرف و حمل نقل آن ها بر حسب نحوه مصرف آن متفاوت خواهد بود.

سالم نگه داشتن درخت

در ادامه بخش سوم به سالم نگه داشتن درخت مي پردازيم.

  • از درخت هلو خود مراقبت كنيد:

هر روز درخت هلو را بررسي كنيد و اگر پژمرده به نظر مي رسد، كمي به آن آب دهيد. بارندگي هاي فصلي، تمام نيازهاي درخت هلو را برطرف خواهد كرد؛ اما اگر شما در منطقه اي خشك با بارندگي كم زندگي مي كنيد، ممكن است درخت شما به آبياري بيشتري نياز داشته باشد.

جدا از اين، براي از بين بردن علف هاي هرز و تغذيه گياه، نياز است تا با يك كود ارگانيك، گياه خود را كوددهي كنيد. كود را به صورت دايره اي دور تا دور ريشه گياه با عمق ? سانتي متر و قطر ?.?? متر (? متر) بريزيد. با داشتن ميزان بارندگي مناسب، به معناي واقعي كلمه مي توانيد به راحتي بنشينيد و شاهد رشد درخت خود باشيد.

  • از سموم دفع آفات استفاده كنيد:

براي جلوگيري از آسيب رساندن حشرات و بيماري ها به درخت هلو، بعد از حدود يك هفته از سموم دفع آفات استفاده كنيد. همچنين مي توانيد با پخش يك رديف سم روي سطح خاك، مانع توليد مثل و ازدياد حشرات شويد.

براي دور نگه داشتن جوندگان، مي توانيد دور تا دور تنه درخت خود را با پارچه سخت مشبكي، بپوشانيد. براي كاهش احتمال ابتلاي درخت به بيماري پيچ خوردگي برگ ها، از شايع ترين بيماري ها در بين گياهان، از اسپري گوگرد ليمويي استفاده كنيد.

  • در سال به درخت خود كود دهيد:

 

دو بار در سال به درخت خود كود نيتروژن دهيد. بعد از گذشت شش هفته يا كمي بيشتر از زمان كاشت، ? پوند كود نيتروژن را به طور مساوي و يكنواخت در سطح خاك پخش كنيد. اين كار به شكوفايي درخت شما كمك مي كند. بعد از گذشت يك سال، مي توانيد حجم كود دهي را به ¾ پوند كاهش دهيد.

بعد از سال سوم، ? پوند ازت واقعي به خاك اضافه كنيد. اين كار بهتر است در فصل بهار انجام شود. براي مقاوم تر شدن درخت، آن را به مدت ? ماه بعد از اولين فصل سرما و يا هنگام رسيدن ميوه ها، كوددهي نكنيد.

نحوه ي آبياري نهال و درخت بالغ هلو چگونه است:

درخت هلو به آبياري زيادي نيازمند است. شما باتوجه به فصل و منطق هاي كه در آن زندگي ميكنيد، ميتوانيد ميزان آبياري را افزايش يا كاهش دهيد. به عنوان مثال، اگر در محيطي زندگي ميكنيد كه فضايي مرطوب دارد و دائما باران در آن باريده ميشود، نيازي به آبياري زياد وجود ندارد. حتما در زمان ميوهدهي درخت را دائما آبياري كنيد اما اين آبياري به گونهاي نباشد كه ريشههاي درخت بيش از حد خيس شده و پوسيده شود.

نحوهي كودهي درخت هلو و بهترين كودهاي شيميايي و حيواني چيست:

كودها يكي از اصلي ترين عوامل رشد درخت و افزايش ميوه‌هايش هستند. شما ميتوانيد از كودهايي همچون كود ??ـ??-?? سالي يك بار در فروردين و يا خرداد ماه براي كوددهي درختان هلو استفاده كنيد. يا از كود جوانهزني بهاره پس از مشاهده جوانه ها استفاده نماييد. شما ميتوانيد از كودهاي شيميايي و حيواني متنوعي پس از كاشت درخت هلو، استفاده كنيد.

كودهايي همچون كود دتاكس تابستانه، جيره زمستانه و يا كود مخصوص ريكاوري و غيره جز كودهايي هستند كه مي‌توان از آن‌ها براي درخت هلو استفاده كرد. اين كودها هر كدام ويژگي ها و مزاياي خاصي دارند. شما متناسب با هدف و نياز درخت‌ تان، ميتوانيد از كودهاي ذكر شده استفاده نماييد.

آفات و بيماري هاي درخت هلو :

شته، شپشك، انواع كنه هاي گياهي و لارو حشره بيد زرد رنگ از جمله آفات درخت هلو هستند.

از شايعترين بيماريها و آفات درخت هلو ميتوان به موارد زير اشاره كرد:

قارچهاي خاكزاد

حشره بيد زرد رنگ

باكتري زانتوموناس كمپستريس

بيماريهاي قارچي

آفت حشره شيشك

بيماري پوسيدگي قهوه‌اي

كنترل علف هاي هرز باغات هلو :

علف هرز به گياهي اطلاق مي شود كه در جايي ناخواسته مي رويد يعني در جايي كه انسان مايل نباشد آن گياه در آن جا رشد نمايد علف هاي هرز راه هاي مختلف بشرح ذيل به محصولات كشاورزي خسارت وارد مي نمايد.

1- رقابت با محصولات زراعي و باغي در جذب آب، مواد غذايي و نور.

2- ترشح مواد مسموم كننده از طريق ريشه در خاك (اثر آليلوپاتيك) كه اين حساسيت موجب محدود يا متوقف شدن رشد ساير گياهان مي شود.

3- كاهش كيفيت محصولات زراعي و باغي.

4- تشديد امراض و آفات گياهي.

5- افزايش مخارج توليد.

6- افزايش مشكلات در مديريت آب.

7- براي دفع علف هاي هرز مي توان از سه روش پيشگيري، نابودي كامل(زدودن) و مبارزه استفاده كرد.

پيشگيري از رشد علف هاي  هرز باغات هلو :

عبارتست از مجموعه عملياتي كه از ورود يك علف هرز جديد به يك منطقه معين جلوگيري مي شود مانند استفاده از بذر تميز، كود دامي پوسيده عاري از بذور علف هاي هرز و يا آبياري با آب تميز و غيره. عبارت است از به كار گرفتن كليه روش ها و امكانات براي از بين بردن تمام قسمت مختلف علف هرز شامل شاخه،برگ،ريشه،ميوه، و بذر.

مبارزه با علف هاي هرز در باغات هلو :

عبارت است از كليه عمليات و امكانات، براي كاهش جمعيت علف هاي هرز به نحوي هرز باقيمانده نتواند ضرر اقتصادي به باغ وارد نمايد. اين طريقه، عملي ترين و مرسوم ترين روش دفع علف هاي هرز بوده كه شامل روش هاي متفاوت بشرح ذيل مي باشد :

1- مبارزه مكانيكي.

2- مبارزه زراعي.

3- مبارزه بيولوژيكي.

4- مبارزه تلفيقي.

5- مبارزه شيميايي.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي

۰ بازديد

:مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي

 

مشخصات و قيمت بهترين آسياب قهوه خانگي كدام است؟ بهترين آسياب قهوه برقي خانگي داراي چه ويژگي هايي است؟ قيمت انواع آسياب قهوه خانگي چقدر است؟ قيمت دستگاه آسياب قهوه خانگي به چه چيزهايي وابسته است؟ همه اين پرسش ها را در ادامه بررسي مي كنيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده تري خريد آسياب قهوه خانگي را انجام دهيد.

بهترين آسياب قهوه خانگي 

بهترين آسياب قهوه خانگي بايد چه خصوصياتي داشته باشد. اگر شما به دنبال يك آسياب قدرتمند و حرفه اي خانگي هستيد حتماً بايد مشخصات آسياب را مورد ارزيابي قرار دهيد.

  • داشتن موتور قدرتمند و كم صدا يكي از فاكتورهاي مهم براي يك آسياب قهوه حرفه است هر چقدر موتور آساب قدرتمند تر باشد استهلاك دستگاه كمتر خواهد بود زيرا آسياب با سرعت و قدرت بيشتري مي تواند دانه هاي قهوه را آسياب كند.
  • سرعت و دقت بالا نيز مهم ترين فاكتور يك آسياب قهوه خوب است زيرا اگر آسياب انتخابي دقت خوبي نداشته باشد احتمال اينكه نتيجه كار شما خوب نباشد بالا مي رود. همانطور كه مي دانيد يك قهوه خوب علاوه بر مهارت دم آوري وابستگي زيادي به نحوه آسياب آن دارد. هرچقدر آسياب دقت بالا داشته باشد و متناسب با دستگاه مورد نظر باشد قهوه كيفيت بهتري پيدا مي كند.
  • قابليت آسياب قهوه ترك را داشته باشد. در نظر داشته باشيد بسياري از آسياب هاي قهوه قابليت آسياب قهوه ترك را ندارند زيرا اين مدل آسياب بسيار ريز، نرم و به صورت يكدست مي باشد. از اين رو بهتر است آسياب بتواند هر نمونه آسيابي را خرد كند.
  • قابليت جدا شدن مخزن آسياب از خود دستگاه وجود داشته باشد. اين قابليت به شما امكان  مي دهد بعد از هر بار آسياب بتوانيد باقي مانده ذرات آسياب را تميز كنيد. زيرا باقي مانده ذرات آسياب قبلي در آسياب هاي جديد تاثير منفي بر روي طقم قهوه مي گذارد و بهترن است آسياب بعد از هر بار استفاده تميز گردد.
  • داشتن تيغه محكم و با قت بالا در آسياب اهميت زيادي دارد. زيرا مهم بخش آسياب كردن را همين تيغع انجام مي دهد به همين دليل علاوه بر محكم بودن بايد دقت و سرعت مناسبي هم داشته باشد تا آسياب شما يكدست آماده شود.
  • طراحي و ظاهر زيبا نيز يكي ديگر از فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه خانگي است.
  • بايد بدنه جنس با كيفيت داشته باشد زيرا بر اثر كاركرد دستگاه اثرات قهوه روي بدنه لكه كثيفي ايجاد مي كنند كه در صورت بد بودن جنس بدنه اين اثرات ماندگار خواهند بود و قابل پاك شدن نيستند. از اين رو جنس بدنه يكي از گزينه هاي مهم براي انتخاب است كه كمنر مورد توجه قرار مي گيرد.
  • داشتن ايمني كافي براي دستگاه هم از ديگر عوامل مهم براي خريد آسياب قهوه خانگي است.
  • داشتن درجه بندي متنوع به منظور آسياب انواع مدل هاي قهوه و آسياب براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز هم يكي ديگر از موارد مهم براي انتخاب آسياب قهوه مي باشد.
  • شايد باورش كمي سخت باشد! اما به صورت تقريبي بعد از هر بار استفاده از دستگاه حدود 200 تا 300 كرم پرتي قهوه ايجاد مي شود. با توجه به گراني دانه هاي قهوه اين مقدار در تعداد دفعات زياد قابل توجه است. از اين رو انتخاب آسيابي كه كمترين پرتي را داشته باشد يا پرتي آن صفر باشد بسيار حائژ اهميت است. شايد در نگاه اول اين مدل آسياب ها كمي نسبت به آسياب هاي معمولي گرانتر باشند اما در دراز مدت صرفه جويي اقتصادي دارند.
  • عدم مخلوط شدن آسياب هاي قهوه در تعداد دفعات مختلف با درجه يندي متنوع هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم براي انتخاب آسياب قهوه خانگي است. در نظر داشته باشيد شما ابتدا با درجه درشت قهوه را آسياب كرده ايد و بار ديگر نظر داريد با درجه ريز آسياب كنيد عدم مخلوط شدن اين دو مدل آسياب به صورت پشت سر هم يك مزيت فوق العاده است.
  • علاوه بر همه اين فاكتورها داشتن قيمت آسياب قهوه خانگي مناسب و منطقي مي تواند خريد شما را به بهترين شكل رقم بزند.
  • خدمات پس از فروش مناسب در سراسر كشور هم از ديگر ويژگي هاي مهمي است كه بايد مورد توجه قرار بگيرد. متاسفانه برخي از افراد بر اثر عدم اطلاع و ناآگاهي آسياب هاي قهوه اي را انتخاب مي كنند كه هيچ خدمات و پشتيباني ندارد. اين مساله زماني پر رنگ تر مي شود كه با خرابي يا تعويض قطعه روبرو مي شوند و متاسفانه يا قطعات در بازار موجود نيست يا اگر موجود باشد به قيمت هاي نجومي فروش مي روند و همين مساله آنها را وادار به تحميل هزينه هاي بيشتر و يا تعويض دستگاه مي كند. از اين رو قبل از خريد آسياب قهوه خانگي در مورد ضمانت و خدمات پس از فروش تحقيق كافي داشته باشيد.

قيمت دستگاه آسياب قهوه خانگي با توجه به هر كدام از اين فاكتورها مي تواند كم يا زياد باشد اما در نظر داشته باشيد اين وسيله پر استهلاك و مصرفي است و خريد مناسب و شايسته براي اولين بار مي تواند شما را از هرينه هاي احتمالي بعدي در امان نگه دارد. همانطور كه مي دانيد با تحريم ها متاسفانه پشتيباني و خدمات پس ار فروش برندهاي خارجي مطرح از بازار ايران رخت بسته است. از طرفي برخي افراد يودجو براي يود بيشتر مارك هاي تقلبي با اسم برندهاي مطرح را وارد بازار كرده اند كه به هيچ عنوان كيفيت خوبي ندارد و هزينه كردن براي اين محصولات يمك اشتباه محض است. پيشنهاد ما انتخاب برندهاي مطرح و خوب ايراني است كه هم از نظر كيفيت هم رده آسياب هاي قهوه خارجي هستند و هم از نظر قيمت مناسب تر از برندهاي خارجي مي باشند. از طرف ديگر شما به راحتي مي توانيد خدمات پس از فروش مناسبي را داشته باشيد و از نظر تعمير و نگهداري خيالتان راحت باشد. برخي از برندهاي مطرح آسياب قهوه خانگي در بازار ايران عبارتند از: آسياب قهوه خانگي يوكار كه بسيار حرفه اي و با دوام است. بعد از برندهاي ديگر همچون ارغوان- ايليا و ... مي توانند مناسب باشند.

d1_hvzn.jpg

مشخصات آسياب خانگي قهوه يوكار

بهترين آسياب قهوه خانگي ايراني برند يوكار مدل 250 است كه توانسته همه فاكتورها را يكجا داشته باشد. برخي از ويژگي هاي اين غول خانگي و حرفه اي عبراتند از:

  • قدرت موتور بالا كه 0.5 اسب بخار است
  • سرعت در آسياب بسيار بالاست و شما ميتوانيد در كمترين زمان بهترين نتيجه را داشته باشيد
  • قابليت جدا شدن راحت محفظه از دستگاه به منظور شستشو و نظافت
  • درجه بندي كه تا 23 درجه متنوع براي انواع آسياب ها دارد
  • قابليت آسياب قهوه ترك را دارد
  • قابليت آسياب قهوه ترك 10 كيلو در يك ساعت و 30 كيلو قهوه اسپرسو در يك ساعت
  • قطر تيغه 80 ميلي متر از جنس آلياژ فولادي مقاوم
  • پرتي قهوه به حداقل رسيده و عدم مخلوط شدن آسياب ها در درجات متنوع پشت سر هم
  • قيمت منطقي و بسيار مناسب نسبت به آسياب هاي خارجي
  • يكسال ضمانت رايگان
  • خدمات پس از فروش در سراسر كشور

اين آسياب خانگي قوي علاوه بر مصرف خانگي مي تواند گزينه مناسبي براي قهوه فروشي ها و كافي شاپ هاي كوچك باشد. زيرا مي تواند به حرفه اي ترين و بهترين شكل قهوه هاي شما در اندازه هاي دلخواه آسياب كند. براي اطلاع از قيمت روز اين آسياب يا مشخصات بيشتر مي توانيد كلمه (آسياب قهوه خانگي يوكار) را سرچ كنيد و به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

دلايل مهم براي خريد آسياب قهوه خانگي

همانطور كه مي دانيد برخي از افراد،قهو اعتقادي به داشتن آسياب قهوه ندارند و نياز خود را از فروشنده هاي قهوه تامين مي كنند. اما دلايل مهمي وجود دارد كه بهتر است حتما يك آسياب قهوه دستي يا برقي در خانه داشته باشيد.

  • قهوه هاي آسياب شده به مرور زمان طعم و مزه واقعي خود را از دست مي دهند و اگر شما آسياب نداشته باشيد و قهوه خود را از قهوه فروش ها به صورت آماده تهيه كنيد مي بينيد كه به مرورزمان، مزه قهوه تان عوض شده است. اين به شرطي است كه آسياب قهوه هم در همان زمان اتفاق افتاده باشد. گاهاً برخي از فروشنده ها، آسياب هاي خود را قبلاً آماده كرده اند و آن را به فروش مي رسانند كه اين مساله، وضع را بدتر خواهد كرد.
  • انتخاب دانه هاي قهوه با كيفيت در درجه اول بر عهده خود شماست اين در حالي است كه شما از كيفيت دانه هاي قهوه آسياب شده آماده، هيچ اطلاعي نداريد. قطعاً دانه هاي رست شده با كيفيت بالاتر مي تواند مزه و طعم بي نظيري داشته باشد و بالعكس كه اين مساله با خريد آسياب بر اساس اطمينان و سليقه شما خواهد بود.
  • يكددست بودن آسياب قهوه نيز بسيار مهم است، قطعاً افرادي كه مهارت زيادي در دم آوري قهوه دارند اين مساله را به خوبي درك مي كنند و يكدست بودن آسياب يكي از آيتم هاي مهم براي داشتن يك نوشيدني بي نقص است!

 منبع: https://baamardom.ir/201223/%d9%85%d8%b4%d8%ae%d8%b5%d8%a7%d8%aa-%d9%88-%d9%82%db%8c%d9%85%d8%aa-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a2%d8%b3%db%8c%d8%a7%d8%a8-%d9%82%d9%87%d9%88%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c/